Letenky do jižního Vietnamu z Vídně nebo Prahy
17.2.2022

Letenky do jižního Vietnamu z Vídně nebo Prahy

12 984

O této nabídce

Chcete si zpříjemnit podzim dovolenou v exotice? Máme teď v nabídce super akční letenky do jižního Vietnamu od Turkish Airlines z Vídně i z Prahy. Vybrat si můžete z mnoha atraktivních termínů od září až do listopadu. Letenky do Ho Či Minova městaVídně koupíte již od 12 984 Kč a z Prahy za 13 663 Kč. V ceně letenky je takové množství zavazadel, že to snad není ani možné naplnit: Při odletu z Prahy můžete mít neomezený počet odbavených zavazadel o celkové hmostnosti až 46 kg na osobu, při odletu z vídně pak o celkové hmotnosti do 30 kg na osobu. K tomu si můžete na palubu letadla vzít dvě kabinová zavazadla: Jedno velké o rozměrech max. 55 × 40 × 23 cm a hmotnosti max. 8 kg, druhé malé v podobě kabelky nebo brašny na notebook. Tak na co ještě čekáte?

Krásy jižního Vietnamu

Patříte mezi dobrodruhy, gurmány, milovníky přírody i historie? Pak nesmíte vynechat jižní Vietnam, který nabízí fascinující balíček – vše v jednom! Po vzoru Top Gear se rozjeďte z Hoi An do 160 km vzdáleného Hue cestou plnou dobrodružství, výhledů a přírodních krás. Než vyrazíte, na velkém trhu uprostřed Hoi An ochutnejte delikatesu Bahn Mi – křupavoučkou bagetu po okraj naplněnou nejúžasnějšími vietnamskými dobrotami dohromady tvořícími něco, co jste doposavad v ústech neměli. Na konci spanilé jízdy vás čeká královské město Hue. Navštivte některou z císařských hrobek u Voňavé řeky a vůbec si užijte celé město stejně, jako další nekonečné toulání po úchvatném jižním Vietnamu.

Podmínky pro cestování

Cesta do Vietnamu

Pro vstup na území Vietnamu je nutné se prokázat certifikátem o dokončeném očkování proti COVID-19, s druhou dávkou aplikovanou před více než 14 dny, ale méně než před 12 měsíci, nebo certifikátem o prodělaném onemocnění COVID-19. Dále je nutné se prokázat negativním PCR testem na COVID-19 ne starším 72 hodin před odletem, nebo antigenním testem ne starším 24 hodin před odletem. Pro vstup do Vietnamu je také nutné mít zajištěné cestovní pojištění pokrývající léčebné výlohy na COVID-19 v minimální výši 10 000 USD. Tato pravidla se mohou do doby vaší dovolené změnit, v úvahu připadá povinné testování po příletu a jednodenní karanténa ve státem schváleném hotelu do negativního výsledku příletového testu.

Návrat domů

Návraty do České republiky se řídí „Cestovatelským semaforem“. Vietnam je aktuálně zařazen na tmavě červeném seznamu zemí, toto se ale může do doby vaší dovolené změnit.

  • Rezervujte: přímo přes náš vyhledávač
  • Zavazadla: až 46 kg z Prahy, až 30 kg z Vídně, navíc dvě kabinová zavazadla
  • Dostupnost: září – listopad 2022
  • Termíny: v kalendáři letů z Prahy a z Vídně

REZERVOVAT LETENKU Z PRAHY

REZERVOVAT LETENKU Z VÍDNĚ

TIP: Ještě nemáš naší revoluční appku na hlídání letenek? Stáhni si jí na Android nebo na iOS a už ti žádná super levná letenka neuteče!

Ubytování

Při hledání střechy nad hlavou kdekoliv ve světě se můžete jednoduše spolehnout na Booking, Hotels či AirBnB. Rezervací přes uvedené odkazy podpoříte náš web, ale cena pro vás zůstane stejná. Pokud vaše cesta není v nejbližších týdnech, raději vám doporučujeme bookovat ubytko s možností bezplatného storna.

Náhled letenky do jižního Vietnamu z Prahy

Letenky do jižního Vietnamu z Vídně nebo Prahy

Náhled letenky do jižního Vietnamu z Vídně

Letenky do jižního Vietnamu z Vídně nebo Prahy

 


Bude se hodit

Letiště Ho Či Minovo Město (SGN)

Letiště Praha (PRG)

Letiště Vídeň (VIE)

Turkish Airlines

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)