Z Berlína do vyhřátého Miami
3.3.2020

Z Berlína do vyhřátého Miami

9 759

O této nabídce

Utečte díky akčním letenkám od Air France do teplých krajin jižní Floridy. Letenky z Berlína do Miami s odlety již tento měsíc startují na 9 759 Kč. V nejlevnějším tarifu najdeme v ceně pouze kabinové zavazadlo. Pro ty, co touží po odbaveném zavazadle, je možné dokoupit za 1 278 Kč (50 Euro) v jednom směru. Cestou za teplem vás čeká jeden rychlý přestup v Paříži. Pokud vás už nebaví středoevropské teploty, neváhejte vyrazit do sluncem vyhřátého Miami třeba už v termínu 30. března – 8. dubna.

Mi ami(go) – tenhle název určitě nevznikl náhodou.  Nejen, že se v Miami kromě angličtiny všude domluvíte španělsky, ale i proto, že Miami se stane vaším opravdovým přítelem. Navštivte Wynwood a nechte se okouzlit místními streetovými umělci a jejich obřími graffiti. Centrum města si prohlédněte z nadzemky, která tu pendluje zcela zdarma, ale pozor – na Miami Beach vás bohužel neodveze! Tam se za nočním životem sjíždějí lidé z celé Floridy, tak si ji nenechte ujít! Únavu pak lze zahnat na basketbalovém zápase domácích Heat, jehož atmosféra dostane i zapřisáhlé sportovní „nefanoušky“. Váš nový přítel je zkrátka pěkné kvítko!

  • Rezervujte: přímo přes náš vyhledávač
  • Zavazadla: 1 ks do 12 kg 55 × 25 × 35 cm, zavazadlo k odbavení za 1278 Kč/směr  
  • Dostupnost: březen až červen 2020
  • Termíny:

Ubytování

Ubytování v Miami není moc levnou záležitostí. Nabídku ubytka najdete na Bookingu, Hotels či AirBnB.. Nás nejvíce oslovil hotel  Days Inn by Wyndham s bazénem za 1272 Kč/os/noc nebo Leamington Hotel za 1438 Kč/os/noc, který leží blíže centru.

Víza

Před odletem si nezapomeňte vyřídit elektronická víza ESTA. Návod jak na to najdete zde.

Autopůjčovna

Nezůstávejte jen v ruchu velkoměsta! Objevování těch nejzajímavějších míst jižního cípu USA vám velice usnadní půjčení auta. Pro to své mrkněte do naší autopůjčovny.

Náhled letenky z Berlína do Miami za 9 759 Kč

Z Berlína do vyhřátého Miami

 


Bude se hodit

Letiště Berlín – Tegel (TXL)

Air France

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)