Na prodloužený víkend z Prahy do Milána
9.9.2021

Na prodloužený víkend z Prahy do Milána

507

O této nabídce

Již 20. září zahájí rumunská aerolinka Blue Air provoz na své druhé lince z Prahy. Po Bukurešti začne létat také do italského Milána. A právě u příležitosti spuštění této nové linky si pro všechny cestovatele připravila pěknou akci s 50% slevou na letenky do Milána. Zpáteční letenky z Prahy do Milána pořídíte za velmi hezkou cenu 507 Kč.

Promo akce se vztahuje na lety během září a října. K dispozici je výběr ze třech letů týdně (pondělí, středa a pátek), přičemž ideální kombinací pro výlet z Prahy do Milána bude prodloužený víkend od pátku do pondělí. Bonusem je také přílet na milánské letiště Linate, které má z milánských leteckých přístavů nejlepší polohu vzhledem k následné cestě do centra města.

Podmínky pro cestování

V případě cesty do Itálie musíte před cestou vyplnit tento registrační formulář a doložit jedno z následujících potvrzení (viz Evropský COVID pas):

  • negativní AG nebo PCR test (provedený výtěrem z nosohltanu) ne starší 48 hodin;
  • potvrzení o kompletním očkování (min. 2 týdny po druhé dávce);
  • doklad o prodělané nemoci COVID-19 (v uplynulých 6 měsících).

Výjimku mají děti mladší 6 let. Více informací o cestách do Itálie naleznete na stránkách Velvyslanectví ČR v Římě

Návraty do České republiky se řídí „Cestovatelským semaforem“. Itálie je momentálně zařazena do oranžové kategorie.

TIP: Ještě nemáš naší revoluční appku na hlídání letenek? Stáhni si jí na Android nebo na iOS a už ti žádná super levná letenka neuteče!

Proč do Milána?

Milán je milované milovníky módy, krásné architektury, umění i dobrého jídla. Největším pokladem je skvostný dóm tyčící se k nebi v samém srdci města, jeho bílý mramor v gotickém zpracování každého uhrane. Procházku jeho střešní terasou si nenechte ujít. Jen nedaleko odtud zanechal Leonardo da Vinci jedno ze svých nejdůležitějších děl – Poslední večeře Páně – jeho prohlídku si zarezervujte předem. Milánskými ulicemi kráčí Italky vždy jdoucí s módou a metropole nabízí úžasné možnosti nakupování, z trattorií voní šafrán jakožto hlavní ingredience milánského risotta.

Ubytování

Při hledání střechy nad hlavou přímo v Miláně se můžete jednoduše spolehnout na Booking, Hotels či AirBnB (rezervací přes uvedené odkazy podpoříte náš web, ale cena pro vás zůstane stejná). Každopádně vám však doporučujeme bookovat ubytko s možností bezplatného storna.

Náhled letenky z Prahy do Milána za 507 Kč

Na prodloužený víkend z Prahy do Milána


Bude se hodit

Letiště Praha (PRG)

Blue Air

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)