Kypr o letních prázdninách z Prahy
9.6.2021

Kypr o letních prázdninách z Prahy

845

O této nabídce

Hledáte letní dovolenou u moře za pár kaček? Low-cost aerolinka Wizz Air přináší 30% slevu na vybrané lety a zpáteční letenky z Prahy na Kypr tak zakoupíte již od 845 Kč! V nabídce je mnoho letních termínů od června do září s nejlevnějším termínem na konci srpna. Nechcete si v práci vybírat moc dní dovolené? Zvolte termín 4. 7. – 8. 7., který zahrnuje i dva státní svátky. Na nejnižší ceny dosáhnete s členstvím ve Wizz Air Discount Clubu. Zakoupení členství se vyplatí pro všechny, kdo cestují alespoň ve dvou, nebo si u Wizz Airu zakoupí více než jednu letenku ročně.

Slunný Kypr

Jednoho dne, jak legendy povídají, se v mořské pěně nedaleko ostrova Kypr zrodila řecká bohyně lásky a krásy Afrodité. Povstala z vln a na lastuře byla nesena větrem až na obnažený břeh. Půvabná bohyně započala odívat zemi kvítím a naplňovat všechny tvory rozkoší. Ať už je legenda pravdivá anebo není, tento středomořský ostrov oslavuje Afroditinu krásu a celý sladce voní, jeho háje vás učarují. Smočte svá těla v tyrkysové vodě, kochejte se skalistými scenériemi. Žasněte nad historickým bohatstvím města Pafos a úchvatnými ruinami v Amathusu. Potěšte své chuťové pohárky místními pokrmy a omamte rozum pálenkou z hroznů zvanou zivania.

Opatření z důvodu epidemie COVID-19

Pro cestu na Kypr je nutné se prokázat negativním PCR testem na COVID-19 ne starším 72 hodin před plánovaným časem odletu nebo certifikátem o očkování proti nemoci COVID-19, kdy očkování musí být kompletní, absolvované na území EU a v případě očkování vakcínou Johnson & Johnson musí uplynout 14 dní od její aplikace. Děti ve věku do 12 let se negativním testem prokazovat nemusí. Dále je nutné před odletem vyplnit CyprusFlightPass. Více o vstupních podmínkách na Kypr si můžete přečíst na stránkách Velvyslanectví ČR v Nikósii.

Na Kypru jsou otevřené všechny obchody, restaurace, bary, kluby a tematické parky. Na vyžádání policie je nutné se prokázat formulářem CyprusFlightPass v tištěné nebo elektronické podobě.

Podmínky návratu z Kypru do ČR

Kypr je aktuálně řazen do červené kategorie zemí před odletem zpět do ČR je nutné absolvovat antigenní test, a to nejdříve 24 hodin před odletem, nebo PCR test, a to nejdříve 72 hodin před odletem. Mrkněte na seznam klinik provádějící antigenní testy na Kypru. Dále je nutné vyplnit příjezdový formulář. Po příletu do ČR je nutné absolvovat PCR test a to nejpozději 5. den od příletu a do obdržení výsledku tohoto testu je nutné se samoizolovat. Dále je nutné nosit respirátor FFP2 všude mimo domov po dobu 14 dní od příletu do ČR. Absolvovat testy ani vyplňovat příjezdový formulář nemusí děti mladší 5 let, dále osoby, které prodělaly onemocnění COVID-19 v uplynulých 180 dnech a očkované osoby alespoň 22 dní po očkování první dávkou. Více informací najdete v našem článku.

Výše zmíněná opatření se mohou před vaším odletem změnit. Doporučujeme sledovat stránky Velvyslanectví ČR v Nikósii pro aktuální informace.

  • Rezervujte: přes web aerolinky Wizz Air
  • Zavazadla: malé kabinové zavazadlo o rozměrech max. 40 × 30 × 20 cm a hmotnosti max. 10 kg
  • Dostupnost: červen – září 2021
  • Termíny:
    • 27. 6. – 1. 7. za 1 538 Kč / bez členství ve Wizz Air Discount Club za 1 902 Kč
    • 4. 7. – 8. 7. za 2 098 Kč / bez členství ve Wizz Air Discount Club za 2462 Kč
    • 15. 7. – 22. 7. za 1 538 Kč / bez členství ve Wizz Air Discount Club za 1 902 Kč
    • 1. 8. – 12. 8. za 1 587 Kč / bez členství ve Wizz Air Discount Club za 1 951 Kč
    • 22. 8. – 26. 8. za 1 440 Kč / bez členství ve Wizz Air Discount Club za 1 804 Kč
    • 26. 8. – 9. 9. za 845 Kč / bez členství ve Wizz Air Discount Club za 1 209 Kč
    • 19. 9. – 23. 9. za 1 069 Kč / bez členství ve Wizz Air Discount Club za 1 433 Kč

REZERVOVAT LETENKU

TIP: Ještě nemáš naší revoluční appku na hlídání letenek? Stáhni si jí na Android nebo na iOS a už ti žádná super levná letenka neuteče!

Ubytování

Nejlevnější ubytování na Kypru hledejte na platformách Booking, HotelsAirBnB. Rezervací ubytování přes tyto odkazy podpoříte náš web a hledání těch nejlevnějších letenek pro vás – vaše cena ale zůstane stejná. Vzhledem k rychle se měnící situaci ohledně epidemie COVID-19 doporučujeme rezervovat ubytování pouze s možností bezplatného storna.

Autopůjčovna

Chcete poznávat krásy Kypru po vlastní ose a z pohodlí auta? Mrkněte na ty nejlevnější autopůjčovny na Kypru v našem srovnávači autopůjčoven.

Náhled letenky z Prahy na Kypr za 845 Kč

Kypr o letních prázdninách z Prahy


Bude se hodit

Letiště Praha (PRG)

Wizz Air

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)