Jarní letenky do USA z Norimberku
16.2.2022

Jarní letenky do USA z Norimberku

6 073

O této nabídce

Parádní cenovku nabízí Lufthansa na letech z Norimberku do New Yorku! Vyrazte tam na jaře za 6073 Kč, případně za 7742 Kč včetně zavazadla k odbavení! Za tuhle cenovku seženete letenky s odletem do 31. března. A kdy? například s odletem 10. března s návratem 15. března Rezervuj  super letenky >> Letět musí v každém případě vždy minimálně 2 cestovatelé.

Cesta do USA

Před cestou do USA je nutné disponovat dokladem o očkování  (viz Evropský COVID pas) a zároveň negativním testem. Povinný je také vyplněný formulář a turistické vízum ve formě elektronické registrace ESTA.

Detaily, další užitečné odkazy (nejen na formuláře) a přehled aktuálních opatření naleznete na naší stránce „Koronavirus v USA“.

Návrat do ČR

Návrat do ČR – je potřeba akorát příjezdový formulář a mít platné očkování (ne starší 270 dnů).

TIP: Ještě nemáš naší revoluční appku na hlídání letenek? Stáhni si jí na Android nebo na iOS a už ti žádná super levná letenka neuteče!

O čem bude New York?

Nač cestovat napříč kontinenty po celé planetě, když stačí navštívit jediné město a v něm najít širý svět. New York to má všechno – Čínskou čtvrť i malou Itálii, multikulturní vibe, obchody, výborné restaurace, prvotřídní muzea i světové galerie, zeleň a klid Central Parku a vysokánskou Empire State Building. A sochu Svobody! Tak si dejte pár hotdogů a zapijte je litrem coly (vždyť na dovče siluetu nikdo neřeší), vyfoťte se na slavném Times Square a večer se zabavte představením na Broadwayi. New York vás chytne a už nikdy nepustí!

Ubytování v NYC

 

Při hledání střechy nad hlavou kdekoliv ve světě se můžete jednoduše spolehnout na Booking, Hotels či AirBnB (rezervací přes uvedené odkazy podpoříte náš web, ale cena pro vás zůstane stejná). Pokud vaše cesta není v nejbližších týdnech, raději vám doporučujeme bookovat ubytko s možností bezplatného storna.

Náhled letenky z Norimberku do New Yorku za 6 073 Kč
Jarní letenky do USA z Norimberku

 


Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)