Z Vídně do Dominikány během zimy
30.12.2021

Z Vídně do Dominikány během zimy

11 947

O této nabídce

Našli jste pod stromečkem peníze a ještě jste je neutratili? Kupte si za ně letenky. 😉 Dnešní akční tip je na letenky z Vídně do Dominikánské republiky. Čeká vás tam parádní počasí, výborný rum a když si půjčíte auto a vyrazíte například do oblasti Samaná, i komplet prázdné pláže. Vyrazit tam můžete s portugalským TAPem z Vídně například s odletem 4. března s návratem 11. března. Rezervuj příklad >>

Podmínky pro cestování

Do Dominikány nepotřebujete očkování ani test. Neočkovaní cestovatelé mohou být po příletu testováni na covid. Všichni musí vyplnit příjezdový formulář.

Návraty do České republiky se řídí „Cestovatelským semaforem“.

TIP: Ještě nemáš naší revoluční appku na hlídání letenek? Stáhni si jí na Android nebo na iOS a už ti žádná super levná letenka neuteče!

Ubytování

Při hledání střechy nad hlavou kdekoliv ve světě se můžete jednoduše spolehnout na Booking, Hotels či AirBnB (rezervací přes uvedené odkazy podpoříte náš web, ale cena pro vás zůstane stejná). Pokud vaše cesta není v nejbližších týdnech, raději vám doporučujeme bookovat ubytko s možností bezplatného storna.

Náhled letenky z Vídně do Punta Cana za 11 947 Kč
Z Vídně do Dominikány během zimy

 


Bude se hodit

TAP Air Portugal

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)