Do italských Alp z Prahy v závěru léta
6.8.2020

Do italských Alp z Prahy v závěru léta

558

O této nabídce

Vyrazte na konci léta za překrásnou přírodou do italských Alp. Zpáteční letenky z Prahy do Bergama můžete ulovit již za 558 Kč. K dispozici je kupa zářijových termínů včetně několika víkendů. V ceně letenek, u aerolinky Ryanair, se nachází pouze malé příruční zavazadlo, což však na pár dní turistiky určitě postačí.

Vydejte se k jezeru Garda

Průzračně modré ledovcové jezero Garda se nachází v samém srdci italských Alp. U jezera si doporučujeme vyhradit alespon dva dny času, neb kromě přírody se zde nachází velmi rozsáhlý zábavný park – Gardaland. K jezeru se jednoduše dostanete autobusovou linkou dopravce Flixbus, která jezdí přímo od letiště. Cena jednosměrné jízdenky se pohybuje kolem 199 Kč.

Zavítejte do Bergama

Bergamo jen jako vstupní brána do Milána? No to snad ne! Tohle středověké městečko v předhůří Alp má jedinečnou atmosféru a uličky tak malebné že se jimi budete chtít toulat snad donekonečna, zvlášť když se sem tam posílíte místními sýry či typickou polentou, skleničkou vína (třeba slaďoučkého Moscato di Scanzo) či šálkem silného espressa. Bergamo se nezměnilo už po staletí a tak vám toulky budou lemovat nádherné kostely a historické domečky a desátou hodinu večerní oznámí sto úderů zvonu z věže Del Campanone.

TIP: Ještě nemáš naší revoluční appku na hlídání letenek? Stáhni si jí na Android nebo na iOS a už ti žádná super levná letenka neuteče!

  • Rezervujte: přes web aerolinky Ryanair
  • Zavazadla: 1 ks příručního zavazadla s rozměry 40 x 25 x 20 cm
  • Dostupnost: září 2020
  • Termíny:
    • 25. srpen – 1. září
    • 1. – 3. září
    • 3. – 8. září
    • 8. – 15. září
    • 15. – 17. září
    • 19. – 21. září -> prodloužený víkend
    • 22. – 24. září
    • 26. – 27. září -> víkend

Ubytování

Přímo v Bergamu se můžete ubytovat například v tomto B&B Bonjour hotelu za 939 Kč/os./noc i se snídaní. Pokud vyrazíte k jezeru Garda, mrkněte třeba na hotel Garnì Tignale za 784 Kč/os./noc se snídaní. Další nabídky ubytovacích kapacit hledejte klasicky přes Booking, Hotels či AirBnB.

Autopůjčovna

Ať už vás cesty po severu Itálie zavedou kamkoliv, její skrytá zákoutí nejlépe poznáte díky vlastnímu autu. Přehled těch nejlepších dostupných vozů najdete tradičně v naší autopůjčovně.

Náhled zpátečních letenek z Prahy do Milána za 558 Kč

Do italských Alp z Prahy v závěru léta

Náhled jednosměrné autobusové jízdenky z letiště v Bergamu k jezeru Garda za 199 Kč

Do italských Alp z Prahy v závěru léta


Bude se hodit

Letiště Milán Bergamo (BGY)

Letiště Praha (PRG)

Ryanair

Fotogalerie

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)