Karibský ráj: Barbados z Norimberku a dalších
5.1.2020

Karibský ráj: Barbados z Norimberku a dalších

11 643

O této nabídce

Vzpomínky na Barbados nás vždy zahřejí a při letmém pohledu z okna to nyní platí dvojnásobně. Karibik je oblíbeným zimním útočištěm mnoha obyvatel Evropy i Severní Ameriky a vzhledem k momentální nabídce letenek německých aerolinek Lufthansa & Condor by byl hřích o takovém útěku na Barbados minimálně nepřemýšlet. Ceny zpátečních letenek z blízkých německých letišť začínají na 11 643 Kč při odletu s Norimberku. Za nepatrně vyšší cenu jsou letenky na Barbados dostupné i z Berlína, Drážďan a Mnichova. Cestou vás čeká jeden přestup ve Frankfurtu nad Mohanem a také technická zastávka na Grenadě (v směru do Karibiku).

Vydejte se do karibského ráje – na ostrov Barbados např. z Norimberku v termínu 3. – 17. března za 11 643 Kč! 

Narůžovělý písek rámovaný průzračným mořem, pod jehož třpytivou hladinou prosvítají korály rozmanitých barev, tvarů a velikostí. Vysokánské palmy stínící pobřeží. Podvodnímu království kralující ladné karety obrovské. Hořkosladká chuť šťávy ze stromu mauby, osvěžující v žáru tropů pod karibským sluncem. Přehlídka stalagmitů, stalaktitů a stalagnátů honosné Harrisonovy jeskyně. Směs tradiční kultury a koloniální britské, vytvářející fascinující kolorit. Ostrov zaslíbený milovníkům surfování, vášnivým potápěčům, i lidem, co jen mají rádi pohodu, moře a písek. To je Barbados.

Ubytování

Stejně jako je tomu téměř všude v Karibiku i na Barbadosu se náklady na ubytko mohou pěkně vyšplhat. Proto před samotným nákupem letenek doporučujeme mrknout na Booking, Hotels či AirBnB a udělat si o celkových výdajích bližší obrázek. My jsme na začátku loňského roku byli spokojeni v těchto jednoduchých apartmánech Ocean Ridge at Long Beach za 458 Kč/os./noc, Větší komfort vám však nabídnou např. tento tříhvězdový Buttefly Beach Hotel  s bazénem za 1 461 Kč/os./noc.

 

Náhled letenky z Norimberku do Bridgetownu za 11 643 Kč

Karibský ráj: Barbados z Norimberku a dalších

 


Bude se hodit

Letiště Berlín – Tegel (TXL)

Letiště Frankfurt (FRA)

Letiště Mnichov (MUC)

Condor

Lufthansa

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)