Objev rozmanitý Libanon – z Vídně
2.1.2020

Objev rozmanitý Libanon – z Vídně

1 473

O této nabídce

Na konci března začne nízkonákladová společnost Ryanair operovat velmi zajímavou linku do Libanonu. Vídeň se stane teprve druhým městem, kam budou létat přímé spoje Ryanairu z Bejrútu (tím prvním je kyperský Paphos, kam se létá již během aktuálně platného zimního letového řádu). První let mezi Vídní a Bejrútem je naplánován na 29. března a vy můžete být u toho, jelikož právě na termín od 29. března do 5. dubna jsou v prodeji zpáteční letenky za velmi pěkných 1 473 Kč.  Ceny dalších letenek ležící pod hranicí 2 tisíc Kč za zpátečku naleznete níže (od dubna do června). Pokud rádi objevujete Blízký východ a Libanon se řadí mezi vámi prozatím neprozkoumané země, určitě neváhejte! Na našem letošním „travel bucket listu“ se Libanon rozhodně nachází.

Libanon je rozmanitou zemí, která navzdory své nevelké rozloze nabídne skutečně leccos. Milovníci pamětihodností z dob minulé nevynechají návštěvu Baalbeku a města Týros, kde naleznou památky z doby antické, zatímco relikty doby raně islámské naleznete v Anjaru. Všechny tyto památky jsou samozřejmě zapsané na seznamu UNESCO, kde je doplňují i historické centrum města Byblos a údolí Qadisha (mj. jedna z prvních oblastí osídlená křesťany) na severu země. Aktivnější jedince pak zaujme „Lebanon Mountain Trail“ s délkou 470 km, který se táhne napříč celou zemí od severu k jihu.

  • Rezervujte: přímo přes  stránky aerolinky Ryanair
  • Zavazadla:1 ks příručního zavazadla s rozměry 40 x 25 x 20 cm
  • Dostupnost: duben – červen 2020
  • Příkladové termíny:
    • 29. 3. – 5. 4. za 1 473 Kč
    • 29. 4. – 6. 5. za 1 821 Kč
    • 13. – 20. 5. za 1 821 Kč
    • 10. – 17. 6. za 1 689 Kč

Ubytování

V Bejrútu se ubytujte v tomto čtyřhvězdovém Hotelu Bella Riva ležícím nedaleko moře za 576 kč/os./noc anebo v této čtyřhvězdě Grand Concerto Hotel za 623 Kč/os./noc včetně snídaně v ceně. Centrálnější polohu pak nabídne skvěle hodnocený Hotel Beverly za 880 Kč/os./noc včetně snídaně. Další bydlo kdekoliv po Libanonu hledejte tradičně na Bookingu nebo zkuste AirBnB.

Víza

Turistické vízum opravňující občany České republiky k pobytu na území Libanonu v délce 30 dní získáte zdarma po příletu na letiště Rafíka Harírího. Ještě přidáváme upozornění: pokud máte v cestovním pase izraelské razítko, raději zvolte pro cestu pas sekundární (s platností alespoň 6 měsíců).

 

Náhled letenky z Vídně do Bejrútu za 1 473 Kč

Objev rozmanitý Libanon - z Vídně

 


Bude se hodit

Letiště Vídeň (VIE)

Ryanair

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)