Arménie – Jerevan z Berlína za 2 111 Kč
16.10.2019

Arménie - Jerevan z Berlína

2 111

O této nabídce

Expanze nízkonákladové letecké společnosti Ryanair utěšeně pokračuje a aerolinka vstupuje na nové trhy. Informace o tom, že právě tento dopravce má po Gruzii políčeno i na linky směřující do sousední Arménie, již nějakou chvilku mezi fanoušky letecké dopravy prosakovaly. Nicméně až dnes jsme se dočkali oficiálního zveřejnění linek (nejen) do Jerevanu.

Od ledna roku 2020 vstoupí v provoz pravidelné linky mezi arménským hlavním městem a italskými letišti v Bergamu a Římě (Ciampino). Pro české cestovatele však bude daleko lákavější zpráva o zavedení linky do Jerevanu z nedalekého Berlína (letiště Schönefeld). Linka bude spuštěna s příchodem letního letového řádu a první spoj bude na této trase vypraven 31. března. Těšit se můžeme na rotaci letů dvakrát týdně (vždy úterky a soboty). Ceny zpátečních letenek začínají na 2 111 Kč (několik termínů v září). Termíny během letních prázdninách vycházejí nejlépe v kombinaci úterních letů, přičemž cena letenek v základní tarifu je 2 575 Kč. Pro úplnost ještě dodejme, že kromě Jerevanu začne Ryanair létat také do západoarménského města Gjumri, a to s odlety z menšího mnichovského letiště v Memmingenu.

Země zapomenutá na pomezí Evropy a Asie, skrytá před světem ve stínu majestátní hory Ararat. První země křesťanská, překrásná Arménie. Zvlněná krajina s vůní lesů je poseta honosnými kláštery, starými kostely a romantickými zříceninami. Vypravte se za poznáním katedrály sv. Matky Boží ležící na poutním místě zvaném Ečmiadzin. Pohlédněte na kompozici načervenalých zdí klášteru Chor Virap a sněhově bíle přikrytých vrcholů v pozadí. Vrcholy to nejsou ledajaké, vždyť podle bájí a pověstí tu zakotvil svou archu sám Noe.

  • Rezervujte: přímo přes stránky aerolinky Ryanair
  • Zavazadla: 1 ks příručního zavazadla s rozměry 40 x 25 x 20 cm
  • Dostupnost: duben  – říjen 2020
  • Příkladové termíny:
    • 4. – 11. 4. za 2 575 Kč
    • 2. – 9. 5. za 2 575 Kč
    • 9. – 16. 6. za 2 575 Kč
    • 7. – 14. 7. za 2 575 Kč
    • 4. – 11. 8. za 2 575 Kč
    • 1. – 8. 9. za 2 111 Kč

Ubytování

Jelikož se jedná skutečně o first-minute letenky, tak rezervaci ubytování ponechte na pozdější měsíce anebo si bookněte hotel s možností bezplatného zrušení. Náklady na bydlo v celé Arménii (vč. Jerevanu) se pak do peněženky nemusí zapsat nikterak hluboko. Mrkněte se například na tento tříhvězdový City Centre Hotel by Picnic za 529 Kč/os./noc.

 

Náhled letenky z Berlína do Jerevanu za 2 111 Kč

Arménie - Jerevan z Berlína za 2 111 Kč

 


Bude se hodit

Ryanair

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)