Kypr na prodloužený víkend – Larnaca z Vídně za 515 Kč
7.10.2019

Kypr na prodloužený víkend - Larnaca z Vídně

515

O této nabídce

Zpestření zimních měsíců ve formě krátkého výletu do Středomoří se nabízí díky levným letenkám maďarského nízkonákladového dopravce Wizz Air. Zpáteční letenky z Vídně na Kypr s cílem v Larnace pořídíte v nabídce dopravce již za 516 Kč. Jedná se o termínové kombinace od pátku do pondělí (tedy na ideální prodloužený víkend). Na ostrově Kypr vás v mimosezonním období bude čekat příjemné počasí s teplotami vzduchu odpovídajícím středoevropskému jaru a otužilí jedinci mohou během prosince ozkoušet i vody Středozemního moře.

Jednoho dne, jak legendy povídají, se v mořské pěně nedaleko ostrova Kypr zrodila řecká bohyně lásky a krásy Afrodité. Povstala z vln a na lastuře byla nesena větrem až na obnažený břeh. Půvabná bohyně započala odívat zemi kvítím a naplňovat všechny tvory rozkoší. Ať už je legenda pravdivá anebo není, tento středomořský ostrov oslavuje Afroditinu krásu a celý sladce voní, jeho háje vás učarují. Smočte svá těla v tyrkysové vodě (otužilejší jedinci neodolají), kochejte se skalistými scenériemi. Žasněte nad historickým bohatstvím města Pafos a úchvatnými ruinami v Amathusu. Potěšte své chuťové pohárky místními pokrmy a omamte rozum pálenkou z hroznů zvanou zivania.

Tip: Na uvedené ceny dosáhnou pouze členové Wizz Air Discount Clubu (WDC). Ostatní si musí buď něco málo připlatit, nebo se do klubu přidat také. O tom, co WDC je, kolik stojí členství a v jakých případech se vyplatí, se můžete dočíst v našem podrobném návodu o nákupu letenek u Wizz Airu.

  • Rezervujte: přímo přes stránky aerolinky Wizz Air
  • Zavazadla: malé kabinové zavazadlo o maximálních rozměrech 40 x 30 x 20 cm
  • Dostupnost: prosinec 2019 – únor 2020
  • Příkladové termíny:
    • 6. – 9. 12. za 709 Kč (pátek – pondělí)
    • 13. – 16. 12. za 515 Kč (pátek – pondělí)
    • 10. – 13. 1. za 515 Kč (pátek – pondělí)
    • 17. – 20. 1. za 515 Kč (pátek – pondělí)
    • 14. – 17. 2. za 902 Kč (pátek – pondělí)
    • kompletní seznam všech termínů

Ubytování

Budete-li hledat pěkné bydlo přímo v Larnace, pak se spolehněte na tento skvěle hodnocený apartmán za 463 Kč/os./noc anebo na tyto apartmány Sun Hall za 579 Kč/os./noc.

Autopůjčovna

Potenciál prodlouženého víkendu na Kypru maximálně využijete díky vlastnímu auťáku. Nenechte nic náhodě a bookněte si ho s předstihem v naší autopůjčovně.

Náhled letenky z Vídně do Larnaky za 515 Kč

Kypr na prodloužený víkend - Larnaca z Vídně za 515 Kč

Bude se hodit

Letiště Vídeň (VIE)

Wizz Air

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)