Jakarta o letních prázdninách i na Silvestra 13290 Kč!
24.4.2015

Jakarta o letních prázdninách i na Silvestra!

O této nabídce

Pokdu přemýšlíte co budete dělat o těchto prázndinách a smutníte nad vysokými cenami letenek, máme tu jednu velkou a nádhernou vyjímku! Zpáteční letenky z Prahy (PRG) do Jakarty (CGK) jsou k dispozici za 13290Kč! Cestou poletíte s výbornými Turkish, které nabízí při nočním přestupu hotel zdarma, takže si můžete prohlédnout i Istanbul! Pokud Vám nevyhovuje Jakarta, Turkish nabízí levné letenky i do okolních měst (Bangkok, Singapore, Kuala Lumpur, …) Příkladovým termínem z Prahy do Jakarty může být odlet 6.8.2015 – 18.8.2015 za cenu 13290 Kč, rezervace zde.

Termíny

  • Váš temrín si můžete najít v tomto kalendáři
  • Termíny dostupné všechny měsíce až do LEDNA 2016 (kromě Července a Vánočních svátků, nejbližší termín 15.12.-6.1.)
  • V ceně zavazadlo o hmosntosti 30 kg!
  • Dostupný termín i na Silvestra 29.12.-10.1.

Kam pokračovat z Jakarty

  • Z Jakarty se dostanete pohodlně například na známý ostrov Bali, nebo i na další krásné ostrovy, nejlevněji zde můžete létat s největším low costem JV Asie Air Asiou, dále můžete letět s Tiger airem nebo s Jetstarem za supernízké ceny.

Ubytování

V Indonésii a dalších zemích JV Asie doporučujeme kromě nabídek Agody také mrknout do tajných nabídek Bookingu, kde můžete nalézt ubytování za zajímavé ceny.


Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)