Ukrajina – víkendový Kyjev z Bratislavy za 912 Kč
25.9.2019

Ukrajina - víkendový Kyjev z Bratislavy

912

O této nabídce

Objevili jste již většina evropských metropolí ležících v západní Evropě? Pak je čas dát šanci i těm východním! Například hlavní město Ukrajiny, Kyjev, je dlouhodobě dostupný za pár kaček díky lowcostovým dopravcům. V nabídce Ryanairu nyní ulovíte zpáteční letenky z Bratislavy do Kyjeva na víkend za 912 Kč. Dostupných je i mnoho dalších termínových kombinací po čas listopadu a prosince. Zimní letový řád nabízí z Bratislavy páteční večerní odlety, zatímco návraty jsou možné jak v neděli, tak i v pondělí. Můžete si tedy naplánovat trip ryze víkendový či si pobyt v Kyjevě o den prodloužit a využít tuto nabídku k naplánování víkendu prodlouženého.

Ukrajinský Kyjev je nazýván matkou ruských měst, přesto turisté jakoby ho ještě neobjevili. Ano, má za sebou chmurnou historii, a jedno neštěstí se událo v samém jeho srdci jen několik let zpátky, pravdou ovšem je, že toho má spoustu co nabídnout. Lesk zlatých kupolí Kyjevskopečerské lávry, přenádherného pravoslavného kláštera, každého uchvátí. Katedrála svaté Sofie dává na odiv své mechově zelené věžičky, když chrám svatého Ondřeje hledí na řeku Dňepr ze Starokyjevské hory. Secesní Dům s chimerámi kontrastuje s barokní architekturou. Ulice Khreshchatyk je lemovaná přepychovými obchody i pouličními hudebníky, Kyjev pak nabízí pestrou paletu muzeí. Navštivte třeba muzeum Černobylu, anebo o trochu veselejší muzeum umění.

  • Rezervujte: přímo přes stránky aerolinky
  • Zavazadla: 1 ks příručního 40 x 25 x 20 cm
  • Dostupnost: listopad & prosinec 2019
  • Termíny:
    • 1. – 4. 11. za 1 008 Kč (pátek – pondělí)
    • 8. – 11. 11. za 1 333 Kč (pátek – pondělí)
    • 15. – 17. 11. za 1 152 Kč (pátek – neděle)
    • 22. – 24. 11. za 912 Kč (pátek – neděle)
    • 29. 11. – 2. 12. za 1 060 Kč (pátek – pondělí)
    • 6. – 8. 12. za 944 Kč (pátek – neděle)
    • 13. – 15. 12. za 912 Kč (pátek – neděle)

Ubytování

Náklady na ubytování v Kyjevě nemusí být vůbec vysoké. Ubytujte se v tomto oblíbeném Aparthotelu v centru města za 630 Kč/os./noc anebo v tomto pěkném apartmánu za 609 Kč/os./noc. Baťůžkáři využijí nabídky tohoto jednoduchého Hotelu Trias za 377 Kč/os./noc.

Náhled letenky z Bratislavy do Kyjeva za 912 Kč

Ukrajina - víkendový Kyjev z Bratislavy za 912 Kč


Bude se hodit

Letiště Bratislava (BTS)

Ryanair

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)