Sardinie z Berlína od 831 Kč
7.1.2019

Sardinie z Berlína

od 831

O této nabídce

 

Nemusíte čekat přeci na prázdniny, abyste mohli někam vyrazit. Pokud nepotřebujete celou dovolenou proležet na pláži, tak vás určitě zaujme tato super nabídka. Zaletět si totiž můžete v květnu z Berlína na Sardinii jenom za 831 Kč. V ceně je jen příruční zavazadlo (ale normální, ne to ryanovský), což na těch pár dnů na jaře postačí.
Sardinie je perfektní destinací pro milovníky aktivní dovolené. Vydat se můžete za poznáním krásné přírody například do národního parku Gennarentu. Dále navštivte Neptunovu jeskyně a v neposlední řadě zavítejte na pár dnů do oblasti Costa Smeralda nacházející se na severu ostrova. Za návštěvu ale také stojí města jako je Cagliari, Oristano a nebo třeba Castelsardo. A to ani nemluvíme o výborných mořských plodech, na kterých si tu můžete pochutnávat v nejedné restauraci. No nedokážu si představit lépe utracené peníze.
Nejlevnější termín vychází od 14. 5. – 21. 5. Tento termín rezervujte zde >>
  • Rezervujte: přímo přes webové stránky aerolinky easyJet
  • Zavazadla: příruční zavazadlo o maximální velikosti 56 x 45 x 25 cm 
  • Dostupnost: květen 2019
  • Termíny:
    • 16. 5. – 21. 5. za 1 009 Kč
    • 2. 5. – 7. 5. za 1 023 Kč
    • 9. 5. – 13. 5. za 1 070 Kč
    • 14. 5. – 21. 5. za 831 Kč
    • … a další

Ubytování

Přímo v Olbii můžeme doporučit Jazz Hotel, kde vás dvoulůžák se snídaní vyjde na 1100 Kč/os. V Algheru zas jukněte na Butterfly accommodation v centru města, kde za příjemný dvoulůžkový pokoj zaplatíte 709 Kč/os.

Autopůjčovna

Pro nezávislé cestování si po příletu půjčte auto. Káru si vyberte u nás v autopůjčovně.

Jak do Berlína

Nejjednodušší spojení nabízí Regiojet nebo Flixbus, kromě nich si to také srovnejte s Eurolines, byť má nižší frekvenci jízd. Jednosměrné jízdenky začínají na 390 Kč. Odlet je z letiště Tegel, tam se dostanete jednoduše linkami 109 a 128 a nebo Expressbusem X9.

Náhled letenky z Berlína na Sardinii za 831 

Sardinie z Berlína od 831 Kč​​​​​​​


Bude se hodit

easyJet

Subscribe
Upozornit na
guest
2 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)