HOT: New York z Mnichova za 5 696 Kč
29.12.2017

HOT: New York z Mnichova

5696

O této nabídce

Aktualizace 18:45: opraveno, nyní již od 11 000 Kč více.

Aktualizace 16:50: přidán kalendář letenek.

S akčními letenkami do Severní Ameriky se to v poslední době jen hemží. Air Europe nyní nabízí letenky z bavorského Mnichova do New Yorku za skvělých 5 696 Kč. Narozdíl od ostatních akcí v poslední době však máte v ceně i odbavené zavazadlo! Tak rezervuj rychle neb letenky nejspíše budou pryč během několika chvilek….

 

Letenky plaťte každopádně kartou, neboť je možné, že aerolinka bude nevystavené rezervace rušit…

Nebo mrkněte do tohoto kalendáře letenek >>

Ubytování

New Yorku rádi bydlíme v Howard Johnson (nádherný výhled na Manhattan, kousek od metra, se snídaní), je trochu dražší, ale ve čtyřech už to není tak hrozné. Pokud chcete ušetřit, opravdu velmi levný na Manhattanu je tenhle hotel, ale je to čínská čvrť se vším všudy.

Jak do Mnichova

Pojedete-li v bandě, tak je nejlepší vyrazit do Mnichova ve vlastní káře.  Pokud však preferujete cestu neosobním dopravním prostředkem nejsnáze dostanete z Prahy na palubách žlutých resp. zelených autobusů společností  Regiojet  nebo  Flixbus.  Jednosměrná jízdenka do centra města Vás vyjde na 380 Kč a pokud byste se rádi svezli až na letiště, tak zaplatíte za cestu 590 Kč.

Náhled letenky z Mnichova do New Yorku za 5 696 Kč


Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)