Miami z Berlína za 9 243 Kč
10.7.2017

Miami z Berlína

O této nabídce

Zaleťte si na konci léta na prosluněnou Floridu a užijte si dosyta tamějších pláží přímo v Miami nebo jižněji v Key Westu. Vynechat byste neměli národní park Everglades, kde se nad mokřady plnými aligátorů proletíte v cool vznášedlech, ani mys Canaveral s americkým vesmírným programem. V kombinaci aerolinek z aliance OneWorld se na jib Spojených států amerických dostanete z Berlína za 9 243 Kč včetně odbavené bagáže. Bonusem pak budou velmi krátké přestupy v obou dvou směrech. Tak neváhejte a vydejte se ba dovču třeba v termínu 14. – 24. září za 9 243 Kč >> REZERVUJ ZDE

  • Rezervujte: přímo přes náš vyhledávač
  • Zavazadla: 1 ks odbaveného zavazadla s limitem 23 kg a 1 ks klasického příručáku
  • Dostupnost: září a říjen 2017
  • Termíny: dostupné v tomto kalendáři

Ubytování

Ubytko na Floridě určitě nepatří mezi ty nejlevnější, ale nalézt se dají i velice solidní nabídky, které Vaši peněženku zcela nezruinují. Určitě se porozhlédněte na Bookingu nebo srovnavači služeb Trivago. Přímo ve větších městech jako Miami, Orlando, Tampa atd. se vyplatí omrknout i nabídku na AirBnB. My bychom první dny po příletu do Miami vybrali za základnu tyto hezké apartmány za 1 098 Kč/os./noc.

Víza

Nezapomeňte si před cestou na jih Spojených států amerických vyřídit elektronickou registraci ESTA. Její zajištění Vás bude stát pár minut času a po zaplacení správního poplatku 14 USD je Vaše a můžete začít směle plánovat dovolenou.


Jak do Berlína

Nejsnazší spojení mezi Prahou a Berlínem se nabízí v podobě využití některého z četných spojů společností Regiojet nebo Flixbus. Na této trase operuje ještě například Eurolines, jen má nižší frekvenci jízd. Ceny za jednosměrnou jízdenku do centra začínají na 390 Kč. Alternativně by šlo využít i vlakového spojení Českých drah.

Z centra německé metropole na letiště Tegel dostanete jednoduše autobusy městské hromadné dopravy na linkách 109 a 128 anebo Expressbusem s označením X9. Letiště se nachází v tarfiní zóně B, tudíž Vám postačí jízdenka za 2,8 €.

 

Autopůjčovna

Pro maximální časovou úsporu a flexibilitu během Vašeho pobytu na Floridě rozhodně doporučujeme zapůjčení auťáku. Širkou nabídku světových půjčoven naleznete hezky pod jednou střechou v naší autopůjčovně.

Náhled letenky z Berlína do Mami za 9 243 Kč

 

Miami z Berlína za 9 243 Kč

Subscribe
Upozornit na
guest
2 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)