Last minute Kuba za 11354 Kč
22.2.2016

Last minute Kuba

O této nabídce

Letenky na Kubu díky obrovské poptávce v tomto roce dosahují nebeských výšin, přičemž výjimkou z tohoto trendu je aktuální last minute nabídka polské cestovní kanceláře Rainbow tours. Ta aktuálně prodává přímý let z Varšavy do Varadera za 1799 zlotých neboli přibližně 11354 Kč.

Návštěvu Kuby můžeme jen doporučit také na základě vyjádření několika cestovních kanceláří na cestovatelském veletrhu, podle kterých již v příštích letech Kuba nebude to, co bývala a že se pod tlakem Američanů v nejbližších letech pravděpodobně dočkáme mnohých změn. Sami se tedy na Kubu v příštích měsících chystáme.

[highlightbg]

  • Rezervace: přímo na stránkách www.rainbowtours.pl
  • Termín: 25.2. – 10.3.
  • Zavazadlo: v ceně odbavené zavazadlo 20 kg

[/highlightbg]

Ubytování

Ubytování na Kubě si můžete zajistit na srovnávači Hotelscombined, ale zde uvedené ceny jsou dost vysoké. Osobně tedy spíše doporučujeme rezervovat ubytování až na místě, např. v soukromí, kde jsou ceny u násobně nižší.

Vízum

Na Kubu budete potřebovat vízum ve formě turistické karty, kterou Vám vystaví na počkání na kubánském velvyslanectví v Praze za 750 Kč.

Jak do Varšavy

Do Varšavy se dostanete nejlevněji Polskibusem z Prahy přibližně za 500 Kč za jednosměrnou jízdenku.

 

Last minute Kuba za 11354 Kč

 

 

 

 


Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)