Norsko – Oslo – 244 Kč
6.8.2015

Norsko - Oslo

O této nabídce

Na mimosezónní období se můžete podívat do Skandinávie za velmi příjemných 244 Kč! Zpáteční letenku z Wroclawi (WRO) do Osla Rygge (RYG) pořídíte za 38 PLN neboli 244 Kč. Jako příklad uvádíme krátký výlet s odletem 29. října s návratem 31. října.

[highlightbg /]

[singlepic id=636 w=576 h=432 float=center]

 

 

Ubytování v Norsku

Norsko je velmi drahé, za zvážení stojí si dokoupit zavazadlo k odbavení a do něj zabalit stan.

Kempovat můžete pak 150 m od obydlí na neobdělávané půdě kdekoliv v Norsku legálně. Pokud pojedete na prodloužený víkend do Osla, doporučujeme tento ověřený, relativně levný, hotel, kousek od metra.

K vodopádům Latefoss, Kjeragu či na Preikestolen

Pokud Vás pocestuje více a poletíte na delší dobu, kromě doporučeného stanu je velmi výhodné si půjčit přímo na letišti auto a opět ho při odletu vrátit. Mrkněte do našeho porovnávače.

Neměli jste nikdy půjčené auto? Přečtěte si náš návod, že to je opravdu jednoduché! Norsko - Oslo - 244 Kč

Jak do Wroclawi

Jednou z možností je jet do Wroclawi autobusem z Prahy, ideální je zejména Polskibus se svými 1 zl. akcemi. I mimo tyto akce je možné sehnat lístek okolo 200 Kč.

Rovněž si můžete koupit Celodenní jízdenku+Polsko za 275 Kč, která platí na území Pardubického kraje a polském pohraničí až do Wroclawi a k tomu lístek (pokud tedy nebydlíte v Pardubickém kraji) například do Přelouče či Pardubic. Lístek se prodává na pokladnách ČD a u průvodčích.

 


Subscribe
Upozornit na
guest
5 Komentáře
nejnovější
nejstarší nejlépe hodnocené
Zpětné vazby
Ukázat všechny komentáře
Už ti letenky nikdo nevyfoukne
Nejlepší akce aerolinek jsou pryč často i během několika minut a bohužel se nikdy nedostane na každého. Nastav si naše e-mailové notifikace, stáhni si appku a o každé akci budeš zaručeně vědět jako první. Jen blázen dává svým soupeřům dobrovolně náskok, no ne? :)
Chviličku prosím, zaletsi.cz pro Vás vyhledává tu nejlevnější letenku ;)